Overgangscoach bestaat 10 jaar en geeft 10 gratis brainstorm sessies weg!

Wie jarig is trakteert!

Overgangscoach bestaat 10 jaar en geeft 10 individuele brainstormsessies van drie kwartier ter waarde van 75 Euro weg. Wil jij graag zo'n sessie winnen? Lees dan even verder.

Wat is een brainstormsessie?

Een brainstormsessie is een speciaal soort coachingssessie. Het bestaat vooral uit het op een rijtje zetten waar je nu tegenaan loopt en natuurlijk: kijken wat je eraan kunt doen. 

We kijken of het typische overgangsdingen zijn en we inventariseren wat je nodig hebt om met je klachten om te gaan.

Typische overgangsklachten?

Het zal je verbazen hoeveel van de dingen waar jij op dit moment op emotioneel, psychisch en mentaal gebied mee geconfronteerd wordt echt typische overgangszaken zijn. 

Een inventarisatie van de dingen die jij nu ervaart, levert altijd inzichten op en heel vaak zo’n AHA-moment van: pffffff, dáár komt het dus vandaan en daarom vind ik dat zo moeilijk of vermoeiend.

Wat is slim om te gaan doen?

Soms is het genoeg om te weten dat iets een overgangsklacht is en dat de overgang altijd over gaat. Dan kun je met die klacht dealen en kun je verder met je leven. 

En soms is het gewoon fijn om tips te krijgen of om ondersteuning in te schakelen om niet te blijven hangen in deze lastige fase met soms behoorlijk heftige klachten. Dan kijken we wat jou op dit moment het best kan helpen.

Uitzoeken wat je nodig hebt

We gaan brainstormen over wat jij nu nodig hebt.
En dat kan van alles zijn, van hele praktische tips om beter te leren ontspannen en tijd voor jezelf in te plannen, tot de afspraak met jezelf om heel goed voor jezelf te gaan zorgen om zo goed de tweede levenshelft in te stappen.

Van een bezoek aan een overgangsconsulente of gynaecoloog om te kijken of hormonen wat voor je kunnen zijn tot het besluit iemand in te schakelen om trauma van vroeger te verwerken.

Van het besluit een aantal zaken in je leven om te gaan gooien omdat de overgang je echt verandert en oude patronen niet meer werken, tot het besluit jezelf een coachingstraject te gunnen om weer je leven te gaan leven  en te gaan genieten in plaats van alleen maar te óverleven zoals je op dit moment aan het doen bent.

Ik heb in een brainstorm sessie met Florence online gepraat over de overgang en wat heb ik daar veel aan gehad! Al jaren ben ik aan het lezen en zoeken op internet en dacht er, ook door mijn medische achtergrond, veel over te weten. Florence heeft me veel nieuwe informatie en tips gegeven en is met haar passie en enthousiasme een hele goede en fijne coach. Naast veel informatie waardoor ik mijn eigen overgangsperikelen beter begrijp, heb ik uit het gesprek een hele duidelijke boodschap gehaald: ondanks hoe ik me de laatste jaren heb gevoeld ben ik niet gek en sta ik een stuk steviger in mijn schoenen.

Eline de Waal

Lijkt het jou wel wat, zo'n sessie? 

Je kunt je tot en met 9 februari as. 23.00 uur inschrijven om mee te loten. Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter. Je ontvangt dan ook mijn nieuwsbrieven.

Ik loot op 10 februari 10 namen uit. Als je gewonnen hebt krijg je dezelfde dag nog een mail van me. 

Hoor je helaas niet bij de winnaars dan heb ik nog wel iets leuks voor je. Ook dan krijg je een mailtje, het is tenslotte mijn jubileumjaar!

00
dagen
:
 
00
uren
:
 
00
Minuten
:
 
00
Seconds

You missed out!

De sessies zijn altijd online via Zoom en kunnen in de 10 weken na de loting verzilverd worden (dus tot en met 21 april as.).
Een sessie duurt 45 minuten. Je kunt een sessie alleen voor jezelf gebruiken. 

Wil je zo’n brainstormsessie cadeau?  Schrijf je dan hieronder in, dan loot je 10 februari vanzelf mee en krijg je ook af en toe een nieuwsbrief van mij.

Meeloten is niet meer mogelijk

Florence Wat kan ik voor je doen?
Wil je mij wat vragen of meer weten over coaching? Stuur mij dan een berichtje en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug! Als je liever gebeld wilt worden geef dan in je bericht ook 2 tijdstippen door waarop het jou schikt en natuurlijk je telefoonnummer.
Florence
tja
[caldera_form id="CF58e518b903650"]
>