Twee en een half jaar geleden ben ik behoorlijk overspannen geraakt. In die periode heb ik van alles onderzocht en geprobeerd aan hulp te vinden en te krijgen omdat ik met name mentaal best een tik had gekregen van de confrontatie met “zomaar uitvallen” en de nasleep daarvan (paniekaanvallen, niet meer durven autorijden of naar

Verder lezen...
Het verhaal van Ingrid

Ik heb tot nu toe met de meeste overgangsklachten en -kwaaltjes gedeald op de manier: het hoort erbij, even diep ademhalen en weer doorgaan. Waar nodig zocht ik informatie en ging er mee om.Het enige waar ik maar niet goed inzicht in kreeg, waren de stemmingswisselingen. En waar ik ze eerder kon beheersen (lees: onderdrukken

Verder lezen...
Het verhaal van Judith

Ik ben bij jou terecht gekomen na een nachtelijke…. zoektocht op internet. Ik kon niet slapen, maakte me zorgen en voelde vooral onverklaarbare angsten en een wiebelige geest. Terwijl ik jaren daarvoor juist zo stabiel en energiek was. Het prettige was direct dat ik me rustiger voelde door de erkenning en uitleg over dat vreemd-voelen. En

Verder lezen...
Het verhaal van Roos

Via een overgangsgroep op Facebook ben ik bij Florence terecht gekomen. Ik had daar een coachingsessie van een uur gewonnen. Ik heb een uur lang met haar online gepraat over de overgang en wat heb ik daar veel aan gehad! Ik ben al jaren aan het lezen en zoeken op internet en dacht er, ook door mijn

Verder lezen...
Het verhaal van Eline

Ik raad een coaching door Florence aan omdat de gesprekken met haar en de oefeningen die zij begeleidt tijdens de sessies (via Zoom), steeds meer een goede uitwerking hebben op mijn emoties en denkpatronen.Florence begrijpt echt hoe de overgang ervaren kan worden en begeleidt naar het inzicht dat vastgeroeste patronen en overtuigingen mij remmen/blokkeren en

Verder lezen...
Het verhaal van Ria

Menopauze, gebrek aan vitamine D, burnout… de maat was vol. Doodmoe, gespannen, paniekaanvallen, stemmingswisselingen en vooral niet slapen.Een goede vriend raadde mij aan contact met Florence op te nemen. En daar heb ik geen moment spijt van. Via Skype spraken we elkaar eerst elke week, en daarna ongeveer eens in de veertien dagen. Florence heeft mij

Verder lezen...
Het verhaal van Betty

Ik heb Florence leren kennen als een enorm vakbekwaam en betrokken persoon. Door samenkomst van diverse omstandigheden -overgangsperikelen, mantelzorg en het overlijden van een dierbare- kwam ik terecht op de website van Florence.Daar werd het een feestje van (h)erkenning. Hierdoor aangetrokken heb ik contact gelegd met Florence en zo ontstond onze samenwerking. Want dat is

Verder lezen...
Het verhaal van Annerie
Florence Wat kan ik voor je doen?
Wil je mij wat vragen of meer weten over coaching? Stuur mij dan een berichtje en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug! Als je liever gebeld wilt worden geef dan in je bericht ook 2 tijdstippen door waarop het jou schikt en natuurlijk je telefoonnummer.
Florence
tja
[caldera_form id="CF58e518b903650"]
>

Powered by WishList Member - Membership Software