Ik heb Florence leren kennen als een enorm vakbekwaam en betrokken persoon. Door samenkomst van diverse omstandigheden -overgangsperikelen, mantelzorg en het overlijden van een dierbare- kwam ik terecht op de website van Florence.

Daar werd het een feestje van (h)erkenning. Hierdoor aangetrokken heb ik contact gelegd met Florence en zo ontstond onze samenwerking. Want dat is het echt!

De kracht van het concept van Florence is samenwerking; aanzetten en bereidheid creëeren om tot een maximale samenwerking te komen. Omdat Florence zo doortastend, warm, begripvol en ‘to the point’ is, is al snel helder dat het op een dergelijke samenwerking aankomt.

Florence pakt feilloos kernzaken op en spiegelt deze op een heldere manier. Dit zet je als cliënt aan het denken en al rap ben je in staat om met hernieuwde inzichten aan de slag te gaan door ermee te oefenen en waar nodig opnieuw te reflecteren in een volgende sessie.

Het concept is zo krachtig dat ik al snel grote stappen heb kunnen zetten. Ik ben Florence heel dankbaar voor haar aanpak en ook trots op mezelf dat ik de samenwerking ben aangegaan

Ik kan iedereen een coach als Florence aanbevelen. Ze verrijkt je leven en maakt lastige kwesties lichter.

Annerie Peters, 52 jaar.
Florence Wat kan ik voor je doen?
Wil je mij wat vragen of meer weten over coaching? Stuur mij dan een berichtje en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug! Als je liever gebeld wilt worden geef dan in je bericht ook 2 tijdstippen door waarop het jou schikt en natuurlijk je telefoonnummer.
Florence
tja
[caldera_form id="CF58e518b903650"]
>