Allereerst wil ik Florence bedanken voor de fijne coachingsgesprekken die ik met haar heb gehad.

Ik kwam na Googlen op mijn klachten: angst klachten in de pre-menopauze, op de website van Florence terecht. Daar won ik een coachingsgesprek met Florence.
Dit gesprek gaf mij veel duidelijkheid over waar deze angstklachten nu vandaan komen. Florence legt op een leuke en rustige manier uit hoe je hormonen werken en wat dit met je gevoel doet.
Het klikte ook gelijk met Florence. Een lieve en rustige vrouw, waarbij ik me veilig voelde. Veilig om m'n angsten te delen met haar.

Ik besloot om 5 coachingsgesprekken te boeken bij haar. In deze gesprekken heeft Florence me geleerd om beter voor mezelf te zorgen, meer naar mezelf te leren luisteren en hoe om te gaan met angstklachten.
Florence leert je dit op een rustige en leuke manier.
Ik heb veel over mezelf geleerd en dit was soms echt niet makkelijk, maar bij Florence voel je je veilig en zij begeleid je heel goed in deze gesprekken.

Nogmaals dank je wel voor de gesprekken!

M (wil anoniem blijven) 
Florence Wat kan ik voor je doen?
Wil je mij wat vragen of meer weten over coaching? Stuur mij dan een berichtje en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug! Als je liever gebeld wilt worden geef dan in je bericht ook 2 tijdstippen door waarop het jou schikt en natuurlijk je telefoonnummer.
Florence
tja
[caldera_form id="CF58e518b903650"]
>