Begin dit jaar was ik het zat. Ik ben 61 jaar en was op zoek naar ‘iets’ voor mijn depressieve klachten. Voelde mij elke morgen als ik wakker werd, verdrietig en alleen, moest vaak huilen...

Overdag ging het dan weer redelijk goed. Had al diverse homeopathische middeltjes gebruikt, maar ook deze hielpen niet echt.
Toch maar gaan zoeken op internet en ik vond ‘overgangscoach’ Florence. Ik heb haar een mail gestuurd en een aantal sessies geboekt.

Wat ik ervan moest verwachten? Geen idee.

Florence is het beste wat me in jaren is overkomen.
Zoals ze in haar eigen verhaal zegt: ik heb samen met haar ‘een hoop oude shit’ opgeruimd. Het kwam allemaal weer boven, terwijl ik dacht dat ik die shit op mijn 42e al had opgeruimd bij een psycholoog.

De online sessies waren geweldig. Dat ik niet bij iemand op de bank hoefde te zitten, was voor mij ideaal; hoefde ik mij ook niet groot te houden.

Mijn leven is erdoor veranderd. Ik voel mij niet meer zo snel aangevallen of afgedankt. Ik ben wie ik ben en durf te zeggen hoe ik over dingen denk. Oude patronen heb ik vaarwel gezegd.
Ik geniet van het leven en gaat het een dag niet, dan schrijf ik het van mij af, lees het hardop voor en stop het in ‘mijn kastje’.

Ik gun iedere vrouw in de overgang Florence Gaillard!

Romy
Florence Wat kan ik voor je doen?
Wil je mij wat vragen of meer weten over coaching? Stuur mij dan een berichtje en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug! Als je liever gebeld wilt worden geef dan in je bericht ook 2 tijdstippen door waarop het jou schikt en natuurlijk je telefoonnummer.
Florence
tja
[caldera_form id="CF58e518b903650"]
>