Ik ben inmiddels 51 en al best lang (en veel te vroeg) in de overgang met alle mentale en fysieke klachten die erbij horen..

Begin 2021 naderde dit helaas een nieuw "hoogtepunt" en samen met lastige zaken hier thuis liep het over bij me. Mijn huisarts hielp me, luisterde, hielp me snel naar een hele fijne psychologe voor die lastige zaken, inclusief medicatie, maar het stuk overgang bleef onderbelicht.

Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een kennismakingsgesprek gehad met Florence Gaillard-Groeneveld. En na dat gesprek heb ik mezelf een serie gesprekken cadeau gedaan, een ontdekkingsreis naar mijn nieuwe zelf. Het waren intensieve, emotionele gesprekken. Florence wist steeds de juiste vragen te stellen, legde zaken uit rond de overgang, liet me nadenken over de overgang en over mezelf, vol aandacht en respect. 

Een cadeautje aan mezelf..... nee de fysieke klachten worden er niet zomaar minder door, maar omdat ik anders naar mezelf kan én durf te kijken, heb ik weer vertrouwen in de toekomst en in mezelf. Ik ben er nog niet maar ben onderweg.....

H. Pijls, docente VO, 51 jaar
Florence Wat kan ik voor je doen?
Wil je mij wat vragen of meer weten over coaching? Stuur mij dan een berichtje en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug! Als je liever gebeld wilt worden geef dan in je bericht ook 2 tijdstippen door waarop het jou schikt en natuurlijk je telefoonnummer.
Florence
tja
[caldera_form id="CF58e518b903650"]
>