Ik heb tot nu toe met de meeste overgangsklachten en -kwaaltjes gedeald op de manier: het hoort erbij, even diep ademhalen en weer doorgaan. Waar nodig zocht ik informatie en ging er mee om.

Het enige waar ik maar niet goed inzicht in kreeg, waren de stemmingswisselingen. En waar ik ze eerder kon beheersen (lees: onderdrukken 😉) kost dat steeds meer energie en lijkt het lontje steeds korter te worden.

Heen en weer geworpen van de ene naar de andere kant: van hoog naar laag, van voor naar achter, naar links, naar rechts, met vierkante wielen door de bocht. Gek werd ik ervan en mijn omgeving inmiddels ook. 

Met de behoefte om meer inzicht te krijgen in stemmingswisselingen in het algemeen en die van mij in het bijzonder en hoe daar mee op een andere manier mee om te gaan, klop ik bij Florence aan. 

Al snel blijkt, dat Florence weet waarover ze het heeft. Deze dame beschikt over een enorm reservoir aan kennis en ervaring over de overgang. Ze geeft praktische tips, die direct verlichting geven. Ik ben zoveel meer wijzer geworden over de gevolgen van veranderingen in de hormoonhuishouding, welke klachten óók bij de overgang horen (en welke verkeerde stempels ze krijgen) en hoe wij vrouwen in een vicieuze cirkel terecht kunnen komen.

Florence luistert betrokken en zonder oordeel. Ze laat zich niet afleiden door mijn emoties en pakt stevig door, geleid door haar intuïtie.

Ik vroeg om inzicht en inzicht heb ik gekregen.

Door een blik te werpen op een actuele situatie en een terugblik in mijzelf, heb ik zicht gekregen in de oorspronkelijk ontstane innerlijke reacties. Dat werkt verhelderend, omdat ik me (opnieuw en meer) bewust wordt van blokkerende overtuigingen. En hoe een oud gedachtenpatroon mijn stemmingsomslag versterkt en remmend werkt in mijn dagelijkse hier-en-nu.

Ze helpt om ervan los te komen door er een ander licht op te schijnen. Samen werken we aan nieuwe overtuigingen, die een ontspannend, positief en - mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen - een helend effect hebben.

Ik weet nu mijn eigen ruimte te maken en liefdevol grenzen te hanteren, wat voelbaar rust oplevert voor mijzelf én mijn omgeving. Of zoals mijn echtgenoot rakend opmerkte: “ze heeft je geholpen om zachtheid naar jezelf toe te staan”.

We hebben hard gewerkt, en vrouw….het is zo de moeite waard! Ik gun iedereen in een transitieperiode de samenwerking met Florence. Niet mee wachten, doen hoor!

Judith Lauppe – astroloog
Oktober 2020
Florence Wat kan ik voor je doen?
Wil je mij wat vragen of meer weten over coaching? Stuur mij dan een berichtje en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug! Als je liever gebeld wilt worden geef dan in je bericht ook 2 tijdstippen door waarop het jou schikt en natuurlijk je telefoonnummer.
Florence
tja
[caldera_form id="CF58e518b903650"]
>