Visualisatie- en Ontspanningsoefening

Lieve overgangsters

Als overgangscoach weet ik als geen ander dat spanning en nare dingen die om je heen gebeuren een slechte invloed hebben op overgangsklachten. En we leven helaas in een bijzondere tijd die veel spanning op kan roepen. In bijzondere tijden ontstaan bijzondere initiatieven. Ook ik wil mijn steentje bijdragen en stel daarom tijdelijk deze visualisatie- en ontspanningsoefening ter beschikking. Deze oefening maakt normaal deel uit van mijn reguliere coachingsprogramma maar je kunt hem nu tijdelijk gratis gebruiken. 

Het is een oefening om even ontspanning, positiviteit en rust te ervaren en als je hem regelmatig doet kan het je helpen om je algehele spanningsniveau naar beneden te brengen. 

Liefs en sterkte met alles!

Over Florence

Florence Gaillard is als ervaringsdeskundige en ervaren coach vastbesloten zoveel mogelijk vrouwen met vooral psychische overgangsklachten te helpen. Zij woont afwisselend in Zuid-Frankrijk en Nederland en coacht via Skype, e-mail of persoonlijke ontmoeting vrouwen die vastgelopen zijn in de overgang.

Florence Wat kan ik voor je doen?
Wil je mij wat vragen of meer weten over coaching? Stuur mij dan een berichtje en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug! Als je liever gebeld wilt worden geef dan in je bericht ook 2 tijdstippen door waarop het jou schikt en natuurlijk je telefoonnummer.
Florence
tja